УКР РУС

Фонсека: Перед матчем попередив усіх гравців, щоб вони не брали участі в будь-якому конфлікті

12 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Динамо" у 18 турі УПЛ (4:3).

"Перш за все, хочу сказати, що гра пройшла в хорошій атмосфері. Думаю, якщо ви любите футбол, це те, що ви хотіли побачити: красива гра, багато голів. Початок гри був просто чудовим. Обидві команди забили по м'ячу. Нам забили на перших секундах, але ми відмінно зреагували. У нас було багато гольових моментів, і у "Динамо" було багато шансів в контратаках.

У перерві ми трохи змінили гру, дали зрозуміти гравцям, що реально виграти. Другий тайм краще провів "Шахтар". Ми забили 4 голи, могли забивати ще більше. Після вилучення гравця "Динамо" нам стало легше грати. Чи можна вже вважати "Шахтар" чемпіоном? Не згоден, попереду ще багато ігор, треба боротися до самого кінця.

Сподіваюся, ніхто з гравців першої команди не піде взимку. Селезньов? Це внутрішній випадок, я не можу про нього багато говорити, сподіваюся, з часом все вирішиться. Срна? Не можу багато сказати з цього приводу. Говорив з ним, сподіваюся, він залишиться.

Що стосується ситуації з Мораєсом, то я перед матчем попередив усіх гравців, щоб вони не брали участі в будь-якому конфлікті. Ми приїхали показувати хороший футбол", – розповів Фонсека.

Детальніше про матч читайте у нашому звіті.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу