УКР РУС

Фонсека: Недооцінки не буде, матч з "Янг Бойз" став хорошим уроком

24 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про підготовку до завтрашнього матчу та привітав українців з Днем Незалежності.

"Ми розуміємо, що це хороша команда, перед першим матчем я це вже говорив. Переможний результат їхнього поєдинку в чемпіонаті з "Фенербахче" це доводить. Завтра чекаємо важкого матчу. Зрозуміло, що суперник приїде сюди з думкою про перемогу, тому що такий результат – це єдине, що їх цікавить.

Очікуємо, що це буде зовсім інша команда, не та, що була у Туреччині. Очікуємо завтра на якісного та складного суперника.

Чи буде "Шахтар" іншим у завтрашньому матчі? "Шахтар" ніколи не змінює своїх дій. Як я вже казав, незалежно від суперника та поля, ми завжди стараємося домінувати та володіти м'ячем. Завжди грати в атаці. Тому будемо старатися завжди показувати такий футбол. Вірю, що завтра показуватимемо тільки атакувальний футбол.

Недооцінка суперника? Такого просто не має трапитися, тому що ми всі розуміємо важливість цього поєдинку. Матч-відповідь з "Янг Бойз" послужив прекрасним прикладом того, як не має бути. Вся команда отримала великий урок у цьому матчі.

Яка ситуація з кадрами? Ми чекаємо важкого матчу, суперник буде дуже мотивованим після прекрасної перемоги в чемпіонаті. Завтра всі мають бути готові на 100 відсотків. В нас травмовані Бернард, Шевчук, Каніболоцький та Марсіо Азеведо.

Я би дуже хотів щоб завтра зібрався повний стадіон і підтримував "Шахтар". На завтрашньому матчі очікуватимемо великої кількості вболівальників.

Мені дуже подобаються львів’яни, але не подобалися, коли я приїжджав сюди минулого року з "Брагою". Я сподіваюся, що завтра ми цю підтримку відчуємо на собі.

Запрошую всіх на завтрашній матч. Думаю, вам буде цікаво. Завтра варто продовжити ваше свято Дня Незалежності України.

Хочу привітати усіх українців з 25-річницею незалежності", – сказав Паулу Фонсека.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях