УКР РУС

Фонсека назвав 3-х гравців "Шахтаря", з якими найбільш обережний, і пообіцяв виграти всі заплановані трофеї

26 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека у програмі "Хто я?" розповів про супердосвід в Україні, гравців, яких побоюється і плани на 2017 рік.

"Рік, що минає, був для мене дуже інтенсивним, наповненим новими емоціями і враженням. Півроку я провів у "Бразі", де ми досягнули головної мети – виграли Кубок Португалії. Для нас це було дуже важливо.

А потім настав український період. Я переїхав сюди. В Україні все закрутилось зовсім по-новому. Супердосвід, нові люди – все інакше. У новий рік увійду з відмінним настроєм, позаяк вірю – його кульмінацією буде наша перемога. Ми завоюємо всі заплановані трофеї.

Я готовий абсолютно до всього, адже є тим, хто любить дуже багато жартувати, сміятись, але головне – у правильні моменти. Тепер саме такий час, тому що наближаються свята, Різдво і Новий рік. Зараз люди просто зобов'язані посміхатись і жартувати один над одним. Але будьте впевнені: якщо з мене пожартують чи розіграють, то посміятись у них не вийде. Тому що потім піде моя відповідь, а там уже подивимось, чий жарт кращий.

Хто найбільш небезпечний у команді гравець і від кого чекати сюрпризів, підколів і розіграшів? Дентінью, Даріо і Фред. З цими треба бути обережним", – зізнався Фонсека.

Як Фред зіграв у "Хто я?" та реготав із маски Луческу

"Найкращі у 2016 році": оберіть найкращих футбольних персон року в Україні та виграйте цінний приз

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу