УКР РУС

Фонсека: Нам треба підготувати Петряка, щоб він був гідною альтернативою Бутку

1 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував перемогу своєї команди над Карпатами (2:0).

"Це була хороша перемога в грі, в якій ми не давали супернику шансів бути небезпечним для нас. Гра вийшла відмінна, ми весь час були біля штрафного суперника. Створили дуже багато моментів. Забити ми могли набагато більше голів. Гольових моментів було багато, але реалізації не вистачило. Саме цим я залишився незадоволений. Чому все ж забили мало? Ми не забили стільки, бо не реалізували свої моменти. Реалізацією я незадоволений.

Було створено величезну кількість гольових моментів, явних моментів, але вони не були реалізовані. Ми повинні брати до уваги те, що з командами, які повністю закриваються, створювати моменти дуже складно. Але ми моменти створювали. Нам залишається в наступній грі зробити все можливе, щоб такого не повторилося.

Петряк? Я розглядаю його як гравця основного складу. У нас небагато гравців, яких я можу розглядати на позиції правого захисника. Це ще Бутко. Нам треба добре підготувати Петряка, щоб він був гідною альтернативою Бутку. Ми намагаємося максимально відпрацьовувати його характеристики, щоб він повністю відповідав цій позиції і міг повноцінно грати на позиції правого захисника.

Марлос? Я позитивно ставлюся до прийняття ним українського громадянства. Це його рішення, яке ми всі підтримали. Упевнений, він допоможе збірній України. Сподіваюся, в найближчих матчах збірної все це стане реальністю і він принесе допомогу Україні. Якщо у мене буде можливість, то я особисто буду підтримувати на стадіоні збірну України в матчі з Хорватією. В української збірної це буде важлива гра", – цитує Фонсеку Sport Arena.

Шахтар змінив формат проведення домашніх матчів

Нагадаємо, в матчі 11-го туру УПЛ Шахтар з рахунком 2:0 обіграв Карпати.