УКР РУС

Фонсека: На зборах в Португалії буде більше товариських матчів

23 січня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував результати зборів "гірників" в Іспанії та поділився очікуваннями від поїздки в Португалію.

Товариські матчі
завершено
-

"Ми весь тиждень працювали, і добре працювали, після тривалої відпустки. Певно, що зараз футболісти далекі від ідеального стану. Для цього слід іще багато чого зробити, адже хлопці так багато відпочивали. Тому ми надалі наполегливо працюватимемо. Водночас я задоволений матчем проти "Краковії". Сподобалось, як гравці себе показали.

В принципі, зборами я повністю задоволений. Тут є все для гарного футболу. Єдине, нам дещо не пощастило з погодою: був сильний вітер, дощ і навіть сніг. Проте хлопці добре себе показали, відмінно працювали. Так, вони трохи втомились, але нічого не поробиш – слід продовжувати готуватися до сезону й вдосконалювати себе.

Чого чекаю від зборів у Португалії? Насамперед, я сподіваюся, що з погодою в Португалії пощастить більше й умови дозволять добре підготуватись. Що стосується роботи, то ми продовжимо те, що робили цього тижня. Там буде більше товариських матчів, які покажуть, на що здатні наші футболісти", – розповів Фонсека.

Коваленко травмувався на зборі "Шахтаря" в Іспанії

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу