УКР РУС

Фонсека: Могли забити ще 3-4 голи

9 березня 2018 Читать на русском

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував впевнену перемогу своєї команди над Ворсклою.

Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека вважає перемогу над Ворсклою важливою та переконаний, що його підопічні могли забити більше голів, інформує офіційний сайт "гірників".

"Ми провели чудовий матч: показали якісну гру на дуже складному полі і створили багато гольових моментів. Перемогли з рахунком 3:0, хоча могли оформити ще 3-4 м'ячі. Правильно діяли в обороні і не дозволяли Ворсклі загрожувати нашим воротам.

Не варто забувати, що сьогодні ми зустрілися з суперником, який займає третє місце в турнірній таблиці. Це надає перемозі ще більшу цінність. Дуже важливий матч з хорошою віддачею всіх. Однак, як на мене, могли забити більше.

Шахтар розгромив Ворсклу в Полтаві: огляд матчу

Я вважаю 2:0 дуже небезпечним рахунком. У нас був дійсно якісний опонент. Якби господарі забили, все могло ускладнитися, і я вирішив не ризикувати. Протистояння з Ромою в будь-якому випадку буде дуже важливим, але не варто забувати, що наша головна мета – чемпіонат України. Ми приїхали зустрітися з командою, яка займає третє місце, і було вкрай важливо у неї виграти. Нашим пріоритетом був сьогоднішній поєдинок, а не зустріч в Римі. А тепер – так, матч закінчено, починаємо готуватися до Роми", – сказав Фонсека.

Матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Рома – Шахтар відбудеться у вівторок, 13 березня.

Ворскла – Шахтар – 0:3 – відео голів та огляд матчу