УКР РУС

Фонсека: Мені та футболістам хочеться бачити більше людей на трибунах

26 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Олександрією" (2:1) в 1/16 Кубка України.

"Наша перемога – заслужена. Ми вирішили внести деякі зміни в складі, дали можливість зіграти молодим футболістам. Думаю, в першому таймі команда проявляла себе досить добре, створивши кілька явних гольових моментів, проте вийшло реалізувати всього один. У другій половині ми показували себе трохи гірше. Не було потрібної інтенсивності, а суперник своїми контратаками змушував нас сідати в оборону. Саме тому другий тайм, на мій погляд, був трохи гіршим від першого. Проте, повторюся, наша перемога повністю заслужена.

Кубок України. "Шахтар" переміг "Олександрію"

Каніболоцький, Матвієнко, Танковський і Борячук заслужили право вийти на поле. У той же час я думаю, що це було моїм найкращим рішенням – надати їм таку можливість саме в сьогоднішньому матчі. Я задоволений усіма гравцями. Борячук вже не перший раз в стартовому складі – минулий поєдинок він провів на відмінному рівні. Після першого тайму Андрій відчув невеликий біль в литках, і ми вирішили не ризикувати. Дійсно важливо, що хлопці показали: вони хоробрі і ми можемо розраховувати на кожного з них.

На іграх "Шахтаря" у Львові досить мало глядачів? Подивіться: на наших єврокубкових поєдинках стадіон тут буквально забитий. Сьогодні будній день, на вулиці досить холодно. Можливо, люди вирішили залишитися вдома. Тим більше, це матч не чемпіонату, а Кубка. Якщо говорити чесно, як мені, так і футболістам хочеться бачити більше людей на трибунах. Звичайно, коли ти дивишся на напівпорожні сектора, де майже нікого немає, це не цілком мотивує. Але ми повинні від усього цього закриватися і фокусуватися на своїй головній меті – перемозі", – сказав Фонсека.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях