УКР РУС

Фонсека: Матч з "Динамо" буде важливішим, адже в Лізі Європи у нас вже все вирішено

4 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу донеччан у поєдинку проти "Сталі".

"Перемога не була важкою, вона була заслужена, гра складалася в тому руслі, в якому нам потрібно, команда суперника не створила нам жодної складності. Однак, завжди непросто грати проти команди, яка так сильно закривається в обороні. Коли ти граєш проти команд, які закриваються, все ускладнюється, ти просто не можеш пробратися до їхніх воріт. Але потім стало легше.

Як тільки я прийшов в команду – відразу сказав гравцям, що ми повинні бути дуже обережними в обороні, нам не повинні забивати. Це працює, це добре, що ми можемо так грати, щоб нам не забивали.

Феррейру ми чекаємо в наступному матчі, Ракицький травмувався вчора, на останньому тренуванні, сподіваємося, що він повернеться до нас якомога швидше.

Матч з "Динамо" буде важливішим, адже в Лізі Європи у нас вже все вирішено. У грі з "Брагою" я дам практику молодим гравцям, які могли брати участь в іграх раніше. Але буду налаштовувати своїх підопічних тільки на перемогу", – розповів Фонсека в ефірі каналу "Футбол 1".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу