УКР РУС

Фонсека: Гарантую – синтетичне поле не стане для нас відмовкою

2 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про стан команди і очікування від матчу-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз".

"Сподіваюся, що синтетичне поле у Берні не стане перевагою для господарів. Вчора у нас було тренування на синтетичному полі в Академії. Була можливість побачити тут поле, воно трохи відрізняється. Перший раз будемо проводити матч на синтетичному полі. Одне можу гарантувати – це не буде для нас відмовкою при незадовільній грі чи невтішному результаті.

Помічник тренера збірної Бразилії спостерігатиме за Тайсоном? Я не знав, що він буде тут. У нас достатня кількість хороших гравців, які заслуговують грати в збірній Бразилії. Ні, нічого не буду говорити. Він повинен бути сконцентрований на грі. Думаю, що він зрадіє цій новині.

Чому ми взяли на матч незаявленого Микиту Шевченка? Наш воротар Антон Каніболоцький дуже серйозно травмувався. Тому УЄФА дозволив нам дозаявити Микиту Шевченка в екстренному порядку.

День народження Ракицького? Чекав, що повинні рано чи пізно поставити запитання про Ракицького (сміється). Подивимося. Не даруються подарунки до Дня народження. Рішення завжди приймаються аби, краще було команді. А дні народження, одруження і розлучення не мають значення.

Відсутність Феррейри і Шевчука? Шевчук на фінальній стадії відновлення, але наразі він ще не повністю готовий допомагати команді. Щодо Феррейри, то таким було тренерське рішення.

Якщо говорити про Бернарда, то я не дуже люблю обговорювати терміни відновлення гравців. маю надію, що він повернеться якомога швидше. Хто замінить завтра Бернарда? Думаю, тут нескладно здогадатися. Це Тайсон.

Думаю, що насьогодні "Шахтар" відрізняється від того, яким він був. Не кажу, чи став він краще або гірше. В принципі, на 100% задоволений, як гравці себе показують, тим, як вони працюють", – розповів Фонсека.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Янг Бойз" – "Шахтар": Все про матч (Онлайн)