УКР РУС

Фонсека: Фотографії з газоном з Полтави вийшли в одному португальському журналі

7 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека на відкритому тренуванні "гірників" розповів, що навіть португальська преса висвітлювала події, що передували грі "Полтава" – "Шахтар".

Паулу Фонсека відзначив, що слід враховувати той факт, що зима в Україні більш сувора, ніж в іншій частині Європи. Проте це не може слугувати виправданням для тої якості газону, яку "Шахтар" побачив 5-го квітня у Полтаві:

"Звісно, для нас було б краще грати. Ми хотіли грати, але хотіли грати на тому полі, яке б дозволяло показувати елементарний футбол. З тим полем, яке було у Полтаві, це було практично нереально. Був великий ризик гравцям отримати травму. Також це дуже погано для іміджу і для телекартинки. Уявіть, якщо б хтось із-закордону побачив цей матч. Щоб вони подумали про наш чемпіонат, про наш Кубок України?

Скажу чесно, фотографії з цим газоном вийшли в одному португальському журналі. Коментарі там були не найкращі.

Насправді я розумію, що в Україні дуже холодні зими і дуже важко підтримувати поле в доброму стані. Але ж ми тиждень тому зіграли матч на відмінному полі, де було багато трави, вона була зеленого кольору. Тобто, все це можливо. Зима не може бути виправданням якості такого поля".

Фонсека: Всі команди, котрі грають проти "Шахтаря", повністю закриваються в обороні

, а також у Viber