УКР РУС

Фонсека: Дехто зробив все, щоб Шахтар не став чемпіоном

13 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував перемогу над Вересом (1:0), яка дозволила "гірникам" стати чемпіонами України за 1 тур до завершення чемпіонату.

"Ми забили дуже рано і трохи розслабилися. У нас було багато моментів. Шкода, що не змогли закінчити з іншим результатом. У будь-якому випадку, це ще один титул для Шахтаря. Верес не створював небезпеки, ми контролювали гру.

Шахтар з допомогою судді переміг Верес і достроково став чемпіоном України

Ми виграли всі три титули, а в минулому році – два. У чемпіонаті виграла більш щира команда. Ми боролися проти всіх і вся. Я безмежно щасливий! Це перемога нашого президента, нашого вболівальника, нашого капітана, всіх, хто працює в клубі. Хочу сказати спасибі і Бернарду, якого немає поруч. Він провів фантастичний сезон.

Дехто зробив все, щоб Шахтар не став чемпіоном. Одна команда намагається зробити з чемпіонату цирк. Сьогодні вони знайшли для цього клоунів, але Шахтар не дав їм шансу. Це була просто клоунська витівка. Хтось думає, що все дозволено, але Шахтар показав, що матчі виграються на поле.

На щастя, ми чемпіони! Багато засмучених, бо вони хотіли цьому перешкодити і грали брудно. Але ми змогли перемогти!", – сказав Фонсека на післяматчевій прес-конференції.