УКР РУС

Фонсека чекає на "колишню", "Генк" Маліновського зіграє з "Сассуоло". Ліга Європи, групи E – H. Анонс

29 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 2-го туру групового етапу Ліги Європи команд груп E – H.

Група E

"Рома" – "Астра"

29 вересня, 22:05. Рим, "Стадіо Олімпіко"

"Рома" планувала грати в Лізі чемпіонів, проте опинилася в Лізі Європи. Та навіть тут у неї виникли складнощі. В першому ж матчі зі скромною "Вікторією Пльзень" римляни спромоглися лише на нічию (1:1), хоча виглядають очевидним фаворитом групи. Сьогодні вони зустрічатимуться з "Астрою" в Римі і вболівальники просто не зрозуміють, якщо і в цьому матчі "Рома" не здобуде впевненої перемоги. Натомість "Астра" може скористатися надмірним бажанням господарів перемогти, і зловити їх на контратаках, якщо її гравцям не забракне холоднокровності проти більш кваліфікованого суперника.

Аустрія (Відень) – "Вікторія Пльзень"

29 вересня, 22:05. Відень, "Ернст Хаппель"

"Аустрія" розпочала виступи в групі з важкої виїзної перемоги над "Астрою" (3:2), а сьогодні зустрічатиметься з "Вікторією Пльзень", яку не налякала "Рома". Домашній матч для "Аустрії" має бути трохи легшим, зважаючи на підтримку трибун, проте обидві команди є непоступливими в плані результату, тож цілком можливо, що зустріч не виявить переможця.

Група F

"Атлетік" – "Рапід" (Відень)

29 вересня, 22:05. Більбао, "Сан-Мамес"

Для іспанців груповий етап Ліги Європи розпочався вкрай невдало. Розгромна поразка (0:3) від "Сассуоло" аж ніяк не входила до планів "Атлетіка". Команда відмінно виступає в чемпіонаті Іспанії, проте їй помітно не вистачає глибини складу, аби боротися одразу в декількох турнірах. Тому тренеру потрібно буде робити важкий вибір напередодні поєдинку з "Рапідом" – поберегти основних гравців для матчів Ла Ліги, чи ризикнути і використати ротацію. "Рапід", в свою чергу, не йтиме на поступки і гратиме з повною самовіддачею проти будь-якого складу "Атлетіка".

Ліга Європи. Неймовірний камбек "Зеніта" проти "Маккабі", "Сассуоло" розгромив "Атлетік"

"Генк" "Сассуоло"

29 вересня, 22:05. Генк, "Генк Арена"

Команда Руслана Маліновського програла у стартовому турі групового раунду Ліги Європи. Попри це "Генк" не полишає надій вибороти собі місце в групі, яке дозволить продовжити боротьбу в турнірі. Сам Маліновський, на жаль, не може допомогти в цьому своїм партнерам, адже досі відновлюється після важкої травми коліна. Сьогодні "Генк" вдома зустрічатиметься з "Сассуоло", який більш ніж впевнено розібрався з "Атлетіко". Бельгійцям, перш за все, потрібно буде грамотно зіграти в обороні, аби не допустити повторення сценарію попереднього матчу за участю італійців.

Група G

"Сельта" "Панатінаїкос"

29 вересня, 20:00. Віго, "Балаїдос"

В першому турі групового раунду Ліги Європи "Сельта" розіграла нічию в гостях у "Стандарта". Обидві команди відзначилися в перші 15 хвилин гри, а потім просто не змогли виявити переможця (1:1). В національному чемпіонаті "Сельта" знаходиться в середині таблиці на достатній відстані від зони вильоту, але великі надії покладає саме на Лігу Європи. В матчі з "Панатінаїкосом" іспанці спробують здобути першу перемогу в групі, а суттєво допоможе їм в цьому домашній статус поєдинку.

"Аякс" – "Стандарт"

29 вересня, 20:00. Амстердам, "Амстердам Арена"

"Аякс" в минулому турі зумів вирвати перемогу у "Панатінаїкоса", тож наразі є одноосібним лідером квартету G. Голландці в своєму чемпіонаті переслідують "Фейєнорд", проте чимало зусиль іде і на єврокубки. Сьогодні Амстердам зустрічатиме гостей із Бельгії. "Стандарт" впевнено переміг в останньому матчі національного чемпіонату (3:0) і приїде до Нідерландів в статусі 3-ї команди Бельгії. Матч обіцяє бути цікавим для глядачів, адже обидві команди не ставлять задачі чіплятися за нічию, а будуть максимально активно атакувати, аби здобути 3 очки.

Група H

"Гент" "Коньяспор"

29 вересня, 20:00. Гент, "Гент Стедіум"

"Коньяспор" дебютував у єврокубках минулого туру із поразки від "Шахтаря". Турки вдома відчайдушно захищалися, проте не витримали тиску протягом всього матчу і таки здалися. Сьогодні вони вперше зіграють за межами Туреччини в рамках Ліги Європи. "Гент" прийматиме їх на своїй домашній арені і сподіватиметься, що нестача досвіду "Коньяспора" в єврокубкових баталіях допоможе їм надолужити очки, які вони не добрали в минулому турі з "Брагою" (1:1).

"Шахтар" – "Брага"

29 вересня, 20:00. Львів, "Арена Львів"

"Шахтар" прийматиме вдома колишню команду Паулу Фонсеки, з якою весною 2016-го року грав ще під керівництвом Мірчі Луческу. Португальський наставник "гірників" чудово знає сильні і слабкі сторони "Браги", адже часу з його від'їзду пройшло не так і багато. В свою чергу, "Брага" намагатиметься довести Фонсеці і "Шахтарю", що поразка в плей-офф минулого сезону була випадковістю.

Розширений анонс поєдинку "Шахтар" – "Брага" читайте на "Футбол 24" трохи пізніше.

"Шахтар" – "Брага": Де дивитись і хто коментатор

"Зоря" заряджена на МЮ, Луческу і Теодорчик готові до нових перемог. Ліга Європи, групи A – D. Анонс