УКР РУС

Фонсека: Арбітр міг би показати жовту картку Бутку, коли він мене зніс, я не чекав такого

29 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер донецького "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував підсумок матчу 2-го туру Ліги Європи проти "Браги" (2:0).

“Це була заслужена перемога проти хорошої команди. Ми були дуже сильні на початку гри і змогли забити швидкий гол. Ми не давали шансів "Бразі" покидати свою половину поля. У нас були чудові моменти, не вистачило хіба-що забити ще один гол.

Після вилучення Фреда команда продовжувала чудово себе показувати, ми комфортно почувалися. Ми чудово тримали наші лінії. Я майже ніколи не відчував, що нашим воротам загрожує небезпека. У "Браги" був один момент, щоб забити.

Навіть з десятьма гравцями ми продовжували створювати моменти і могли забити ще більше. Вилучення Фреда було несправедливим, потрібно було призначати пенальті. В першому таймі також не призначили пенальті у ворота суперника.

Степаненко? Йому вже краще. Сподіваємося, що все буде добре.

Думаю, що арбітр міг би показати жовту картку Бутко, коли він мене зніс на бровці поля (сміється). Чи загрожує Богдану штраф за такі дії? Звичайно, що ні, але якщо чесно – це було дуже несподівано. На щастя, я не травмувався (сміється).

Поки немає Даріо Срни, Бутко є одним з найкращих гравців нашої команди. Але всі ми прекрасно розуміємо важливість Срни для нас. Скоро він повернеться, він на фінальній стадії відновлення.

Чи зіграють орендовані "Зорею" гравці "Шахтаря" проти нас? Звичайно, що ні", – заявив Фонсека.

Показова перемога Фонсеки. Перші підсумки матчу "Шахтар" – "Брага"