УКР РУС

Фоменко: Шевченко вже провів 2 тренування самостійно, без проблем

27 березня 2016 Читать на русском

На базі в Конча-Заспі відбулася передматчева прес-конференція головного тренера національної збірної України. Михайло Фоменко відповів на питання журналістів про комплектацію складу і багато іншого.

Товариські матчі
завершено
-

Про стан Хачеріді

Женя працює у загальній групі. В Одесу він не їздив, готувався тут, працював у загальній групі. Ніяких проблем немає, самовіддача на високому рівні, сподіваюся, зіграє завтра на звичному рівні.

Про тих, хто можливо покинув розташування збірної

Сьогодні Малишев зіграє за свою команду, було прохання тренерського штабу "Шахтаря". Він зіграє тайм або більше. А завтра вже повернеться. Всі інші готуються до гри. Є невеликі незручності у деяких футболістів, сподіваюся, усунемо їх до завтра.

Про суперника

Ми не часто граємо з представниками цього регіону, який представляє Уельс. Команда досить грамотна, хороша, безпосередньо вийшла до фінальної частини, мало пропускає. Щодо нашого складу на гру, то завтра будуть виходити в основному складі люди, які повинні самі нас змушувати ставити їх в склад своєю грою.

Про критику на адресу збірної після матчу з Кіпром

Справа в тому, що ми грали для глядачів. Те що, така гра вийшла, то були й об'єктивні і суб'єктивні причини, багато людей були відсутні (основних виконавців), багато часу минуло з останньої зустрічі гравців у збірній. Подивилися молодь, яку викликали. Якщо під час перший тайм ще були люди, які часто грали, то у другому таймі вийшла група людей, які не часто грали разом. Тренерський штаб і хлопці зроблять висновки і ми постараємося, щоб до нас було менше претензій.

Про перегляди суперників на Євро-2016

Зрозуміло, що і поляки грали, і німці, інформації буде досить. Крім того, що у нас будуть записи ігор, ми маємо трьох осіб, які будуть їздити і переглядати ігри наших суперників. Поки рано говорити, а інформації буде більше, ніж достатньо.

Про функції Шевченка

Він проводить тренування, провів вже 2 тренування самостійно, без проблем. Не може така людина, яка досягла таких успіхів у футболі, яка має Pro-диплом, бути не в силах щось робити як тренер. Все нормально, він їздив і дивився деяких гравців в європейських клубах, ще буде їздити. Поїде дивитися Маліновського, з вашої подачі (звертається до журналістів, - прим. "Футбол 24").