УКР РУС

Фоменко: Оцінив би гру на четвірку

29 березня 2016 Читать на русском

На післяматчевій прес-конференції головний тренер національної збірної України відповів на запитання журналістів щодо гри з Уельсом і підготовки до фінальної частини Євро-2016.

Товариські матчі
завершено
-

Про гру і можливе моделювання матчів на Євро

- Справа в тому, що ще рано моделювати, багато часу ще попереду, фінальна частина. Як завжди, контрольні гри, хлопці намагаються не отримати травму. Але боротьба на полі така, що іскри летять. Як завжди, щось виконали, щось не виконали. Ми не робили багато замін, щоб дати хлопцям дограти до кінця. У збірній ми трошки інші вимоги ставимо, ніж у клубах. Щось вийшло, щось не вийшло.

Оцінка гри

- На четвірку.

Про гру Гармаша на лівому фланзі півзахисту

- Все-таки, це контрольні гри, важливо мати інформацію. Розмовляли з хлопцями, що нам надалі треба буде робити заміни або справа, зліва. Випустили Гармаша, щоб мати інформацію, розширити свій кругозір перед Євро.

Про гру Уельсу та порівняння з Північною Ірландією

- Ще раз переконалися, що представники цього регіону - непрості команди. Північна Ірландія більш організована команда, Уельс же демонструє більш різноманітний футбол. Побудова гри у них різниться - іноді команда використовує три захисника, п'ять захисників, одного нападника, двох нападників.

Про настрої у збірній

- Якщо серйозно займатися футболом, то клуб для гравця - це сім'я, точно також, як і збірна - сім'я. Так що, в цьому плані все добре.

Про Ярмоленка та його можливості грати в англійській Прем'єр-лізі

- Якщо ним цікавляться англійські клуби, звичайно, він лідер команди, він міг би показати свій рівень і в англійській Прем'єр-лізі.

Про перерву перед Євро

- Як зазвичай, будемо займатися збором інформації, відвідуванням клубів. Андрій Миколайович з'явився, буде матчі відвідувати, подивимось. Це буде, в основному, збір інформації та по суперникам, в тому числі.

Народна збірна: вибираємо команду на Євро-2016 разом! Праві захисники