УКР РУС

Фоменко: Багато гравців не дотримувалися побудови гри з Македонією

10 жовтня 2015 Читать на русском

Наставник збірної України Михайло Фоменко прокоментував гру відбору до Євро-2016 проти Македонії.

"Щодо Сидорчука та Хачеріді, то це, напевно, дуже серйозні втрати, оскільки втрата будь-якого гравця є небажаною, а втрата таких двох ключових гравців є дуже-дуже небажаною, однак життя триває. Отож, хлопці, які їх замінять, змушені будуть довести, що вони набагато сильніші за Євгена та Сергія.

Щодо жовтих карток гравців, які були під загрозою дискваліфікації на матч з Іспанією, то обґрунтованими, чи не обґрунтованими вони були – це ще питання. А які слова ми їм говорили на цю тему? Ми хлопцям надали інформацію, що певні гравці під загрозою пропуску наступної гри. Також ми говорили, що емоції повинні допомагати, а не руйнувати. Недостукались, напевно.

Степаненка ми тримали до кінця в запасі, оскільки ми вже отримали дві картки, а це мінус дві людини. Якось намагались, його вберегти.

Що стосується загального враження від гри, то про перший тайм говорити не варто, оскільки повністю його провалили. В другій половині, а саме в перерві, намагалися хлопців повернути до того русла, яке мало б бути. Багато гравців в принципі не дотримувалися побудови гри, але спасибі їм, що в другому таймі вони змінили своє ставлення та результат також", - розповів Михайло Іванович на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, завдяки пенальті та джокеру Фоменка збірна України  перемогла Македонію.