УКР РУС

Фогт: Радість від участі у Лізі чемпіонів додає нам сил

18 вересня 2018 Читать на русском

Капітан Хоффенхайма Кевін Фогт поділився своїми очікуваннями від матчу першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

– Цього вікенду ви програли Фортуні. Як налаштувалися на Лігу чемпіонів після тієї невдачі?

– Ми добре налаштувалися на гру з Шахтарем. Завтра докладемо всіх зусиль, щоб використати свої можливості та перемогти.

– Як вплинула поразка в Дюссельдорфі в емоційному плані?

– Так, ми декілька разів програли в Бундеслізі, але на завтрашній матч це ніяк не вплине. Це буде зовсім інший турнір, зовсім інша гра. Ми раді, що маємо можливість виступати в Лізі чемпіонів. Ця радість додає нам сил.

Степаненко: Повинні грати першим номером у матчі з Хоффенхаймом

– У вас вже є певний єврокубковий досвід, зокрема минулорічна кваліфікація проти Ліверпуля. Наскільки вам це допомагає?

– Ми винесли все з попередніх матчів, що можна, в плані досвіду. Вирішили для себе, що Бундесліга та Ліга чемпіонів – два зовсім різні турніри. Постараємося зіграти якнайкраще і вийти в наступний етап.

– Проти Фортуни ваша команда добре зіграла лише перші 30 хвилин, а потім ваш футбол значно погіршився. Це вже тенденція у матчах Хоффенхайма, чи не так?

– Я б не сказав, що це тенденція. Так, схожа ситуація була і проти Баварії, але це залежить від багатьох чинників, не тільки від нашої гри. Я не думаю, що тут варто шукати якусь закономірність і приділяти цьому увагу.

Шахтар – Хоффенхайм: заявка "гірників" на матч Ліги чемпіонів

– Кого б виділили у складі Шахтаря?

– Ми аналізували Шахтар, знаємо, наскільки буде важко. У Шахтаря дуже багато яскравих індивідуально сильних футболістів, особливо в атаці.

– Що означає грати під керівництвом Юліана Нагельсманна? Опишіть свої враження.

– Дуже важко пояснити, як це грати під керівництвом Юліана Нагельсманна. Мені зараз не вистачить ніякого часу, щоб розказати вам про наші тренування. Це дуже велика робота. Він дуже багато зробив для команди, ми йому вдячні.