УКР РУС

Флік був готовий очолити Шахтар, – Денисов

14 травня 2021 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов поділився інсайдом щодо ймовірного нового наставника Шахтаря. Ним міг стати Ганс-Дітер Флік, який тренує Баварію.

"Коли говорив, що Шахтар проявляє інтерес до двох тренерів Серії А, мав на увазі Паулу Фонсеку. Його донецький клуб розглядав у теорії. Був і один реальний варіант, з яким велися переговори. Ба більше, сторони навіть досягли угоди. Правда, було це ще навесні.

Де Дзербі – про прихід у Шахтар: Коли настане час, ми дамо вам знати

Зрозуміло, що клуб не запропонував новий контракт Каштру і налаштовувався, що прийде хтось новий. Клуб вийшов на Ганса-Дітера Фліка. Той самий Флік, який є головним тренером Баварії. Перемовини відбулися, тому що Флік заявив, що покине мюнхенців по завершенні сезону. Переговори були, Флік підтвердив, що готовий очолити Шахтар.

Щоправда, потім з'явилася інформація, що є прямий інтерес, щоб Флік став головним тренером збірної Німеччини. Тут вже Флік по-джентльменськи сказав, що від такої пропозиції не відмовляються. Але що Флік давав принципову згоду очолити Шахтар – така інформація була", – заявив Олександр в ефірі програми Денисов Time.

До слова, 56-річний німецький фахівець допрацьовує в Баварії останній сезон. Провідні ЗМІ пророкують Фліку місце на посаді головного тренера збірної Німеччини.

Нагадаємо, Шахтар офіційно попрощався з Луїшем Каштру. Наступником португальця називають Роберто Де Дзербі із Сассуоло, а серед претендентів згадувався навіть Массіміліано Аллегрі.

Шевченко у Шахтарі – як відповідь Динамо та Луческу: несподіваний варіант і ще 5 тренерів на заміну Каштру