УКР РУС

ФК Суми відповів Циганику, який підозрює команду у договірному матчі

15 жовтня 2018 Читать на русском

ФК Суми виклав на офіційному сайті заяву, де відповідає Ігорю Циганику, який підозрює команду у договірному матчі.

Нагадаємо, відомий журналіст Ігор Циганик висловив підозру, що матч Першої ліги між Сумами та Колосом (0:6) може бути договірним.

"ПФК Суми активно спостерігає за "чудовою" інформаційною програмою про футбол і просить не підіймати собі рейтинги шляхом гучних та безглуздих заяв. Крім того, якщо Ви хочете щось заявити чи повідомити – то принаймні керуйтесь здоровим глуздом, а не замовними текстами ваших обізнаних товаришів. Дякуємо великому спеціалісту та експерту в галузі договірних матчів за коментарі до гри, ми прислухаємось і зробимо висновки, а можливо й звернемось за професійною допомогою, адже така велика програма, як ваша, стала кузнею експертів, які "ні, ну ми здавали матчі, але не так". Готуючи сюжет, дуже просимо – виконуйте роботу професійно і шукайте аргументи, підкріплюючи їх фактами.

ПСЖ та Црвену Звезду підозрюють в організації договірного матчу

Звертаємось до всіх вболівальників та футбольної громадськості:

1. Президента у ПФК Суми немає.

2. Матч в п’ятницю. ПФК Суми проживає на базі в Охтирці, де для того, щоб харчуватись в вихідні дні, необхідно здійснювати додаткову оплату харчування, адже їдальня не працює, а у нашої команди такої можливості немає, тому домашні матчі будуть проводитись в п’ятницю, після чого гравцям команди надають вихідні. Смішно слухати пояснення, що матч був у п'ятницю, тому що немає європейських матчів. До відома деяких, їх і в суботу, і в неділю не було.

3. Вилучення Артема Штанька. Це питання необхідно надсилати головному арбітру матчу – наша команда також не зрозуміла за що видалення в ситуації, коли гравці Колоса були в положенні поза грою.

ФФУ відсторонила від роботи ще 25 арбітрів та інспекторів чемпіонатів України через договірні матчі

4. Пенальті. Адресуйте туди ж, ми вважаємо що його не було, що можна побачити по діях бокового арбітра, який не бачив гри рукою.

5. Гра центральних захисників. На жаль, футбол контактний вид спорту, в якому гравці отримують травми.

6. Сергій Гаращенков – наскільки ми проінформовані, то жодного судового рішення по цьому гравцю немає, а ваші заяви не мають ніяких законних підстав, а тому проявляйте повагу та дотримуйтесь букви закону, а де він грав, де він був, що робив – ми вважаємо – це як мінімум не професійно підіймати такі питання в студії", – йдеться на офіційному сайті ПФК Суми.