УКР РУС

ФК Президентський полк здобув Кубок Героїв АТО на стадіоні Динамо

13 жовтня 2017 Читать на русском
Created with Sketch.

На стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбулися фінальні матчі Кубка Героїв АТО.

Цей турнір був організований Федерацією футболу учасників АТО спільно з ФК Динамо та Федерацією футболу міста Києва, інформує офіційний сайт Динамо.

Цього року географія турніру охопила всю Україну. Починаючи з 2 квітня у 38 містах України змагалися 56 команд ветеранів АТО, а також сектору безпеки і оборони, які представляли ВСУ, Нацгвардію, Нацполіцію, СБУ, а також Державну прикордонну службу. Загалом у турнірі взяли участь понад 1500 ветеранів війни та учасників АТО.

Фінал та матч за третє місце відбулися на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського 13 жовтня.

В матчі за бронзові нагороди змагалися команди Волинь АТО (Луцьк) та Десна ЗСУ (Чернігівська обл.). Основний час завершився без голів – 0:0. Долю протистояння вирішувала післяматчева серія пенальті. Перемогу в ній з рахунком 5:3 отримала команда Десна з Чернігівської області.

У фінальному поєдинку за почесне звання чемпіонів Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО змагалися новачок сезону, ФК ВЧ 3008 з Вінниці, та ФК Президентський полк (Київ). Матч завершився перемогою киян з рахунком 4:0. Таким чином, Кубок Героїв АТО здобув ФК Президентський полк.

Після поєдинку відбулося урочисте нагородження переможців.

На матч Україна – Хорватія ФФУ запросила близько 1 тисячі учасників АТО