УКР РУС

ФК "Копенгаген": У наших фанатів не було прапора Росії

31 липня 2014 Читать на русском

Керівництво "Копенгагена" заявило, що данські вболівальники не приносили із собою російські прапори на матч проти "Дніпра".

"Всі банери і прапори, які привезли на матч вболівальники "Копенгагена", були зареєстровані на вході на стадіон. Наш клуб не вивішує банери та прапори політичної спрямованості. Така політика нашого клубу.

Відзначимо, що жоден російський прапор не був знайдений українськими стюардами під час ретельного обшуку. У нас були тільки прапори Данії та банери з емблемою нашого клубу.

УЄФА ретельно стежив за подіями на матчі і зафіксував, якби на матчі були заборонені банери і прапори. Підкреслимо, у вболівальників "Копенгагена", що відправилися на виїзд, не було жодного прапора Росії.

Виходячи з перших двох доказів, підтвердженим міг би бути тільки зафіксований випадок порушення. Крім локальних очевидців, немає ніяких фактів, підтверджених на фото і відео.

Тому "Копенгаген" не планує просити вибачення за те, чого не було. Вважаємо, що у безладах винна вразливість системи організатора матчу", - йдеться у заяві данського клубу.