УКР РУС

Фірміно має химерний анти-"арсеналівський" пункт в контракті і божевільну клаусулу

6 грудня 2016 Читать на русском

"Ліверпуль" добре застрахувався на випадок бажання інших клубів переманити Роберто Фірміно.

За інформацією Le Soir, у контракті бразильського форварда прописана клаусула в розмірі 98 мільйонів євро. Тобто, усі бажаючі придбати Роберто Фірміно змушені будуть добре витрусити гаманці, аби здійснити трансфер лідера "Ліверпуля".

Однак ще більш вражаючим є анти-"арсеналівський" пункт у контракті Роберто Фірміно. Положення в угоді про суму відступних у 98 мільйонів євро за Роберто Фірміно чинне для всіх клубів за винятком "Арсенала".

Повідомляється, що у "Ліверпулі" досі тримають образу на "Арсенал" за те, що у 2013 році "каноніри" запропонували за трансфер Луїса Суареса 40 мільйонів фунтів + 1 мільйон бонусів. Тоді власник мерсисайдців Джон Генрі обурено заявив: "Що вони там курять на "Емірейтс"?".

Нагадаємо, що Роберто Фірміно перейшов до "Ліверпуля" з "Хоффенхайма" влітку 2015 року. Угода 25-річного бразильця з англійським клубом розрахована до 2020 року.

Скаути "Хоффенхайма" знайшли Фірміно, якого потім продали за 42 мільйони євро, у комп'ютерній грі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу