УКР РУС

"Фіорентина" завдяки хет-трику Калініча перемогла "Кальярі", чергове фіаско "Інтера"

23 жовтня 2016 Читать на русском

В матчах 9 туру Серії А "Фіорентина" блискуче переграла "Кальярі, "Лаціо" не здолало "Торіно", "Наполі" в меншості обіграв аутсайдера, а "Інтер" поступився "Аталанті".

"Кальярі", забивши швидкий гол, занадто швидко повірив у власний успіх. Однак ще до свистка на перерву гості Бернардескі та Калініч зробили по дублю. Причому, асистами відзначилися ті самі Калініч і Бернардескі. На старті другого тайму Нікола, перегравши на другому поверсі оборонців острів’ян, головою оформив хет-трик! "Кальярі" ще забив двічі, але це не врятувало команду – 5:3 вікторія "фіалок".

"Кротоне" поки не здобуло жодної перемоги. Навіть граючи у більшості (на 31 хвилині через свій гарячий характер червону картку отримав Габ'ядіні), "Кротоне" поступився. Враховуючи травму Міліка та дискваліфікацію Габ'ядіні, цікаво, кого сеньйор Саррі поставить в центр нападу в наступному турі проти "Емполі". "Кротоне" зіграє проти "Фіорентини". Нині в "Наполі" нараховується 17 очок.

"Аталанта" цілком по грі перемогла "Інтер" з поки ще його капітаном Ікарді. Переможний гол за бергамасків провів Пінілья. "Аталанта" здобуває 13 очок. У 10 турі "Інтер" спробує перемогти непростий "Торіно".

Аутсайдер "Емполі" не подужав середняка "К'єво" – 0:0. Клуб з Верони догравав у меншості – на 80 хвилині другу жовту отримав Кастро.

Результативний матч відбувся в Турині. В основний час "бики" програвали, але в компенсовані арбітром хвилини ударом з пенальті вирвали нічию – 2:2. "Лаціо" та "Торіно" вже мають по 15 пунктів. В наступному турі римські "орли" протистоятимуть "Кальярі".

Чемпіонат Італії, 9 тур

"Кальярі" – "Фіорентина" – 3:5

Голи: Ді Дженнаро, 2, Капуано, 61, Бор'єлло, 77 – Калініч, 20, 40, 53, Бернардескі, 26, 32

"Кротоне" – "Наполі" – 1:2

Голи: Росі, 89 – Кальєхон, 17, Максімовіч, 33

Вилучення: Габ'ядіні ("Н"), 31

"Аталанта" – "Інтер" – 2:1

Голи: Мас'єлло, 10, Пінілья, 88, пен. – Едер, 50

"Емполі" – "К’єво" – 0:0

Вилучення: Кастро ("К"), 80

"Торіно" – "Лаціо" – 2:2

Голи: Фальке, 20, Льяїч, 90+1 – Іммобіле, 71, Мурджа, 84