УКР РУС

Наполі та Торіно не виявили сильнішого: 24 тур Серії А, матчі неділі

17 лютого 2019 Читать на русском

В рамках 24 туру Серії А Фіорентина наприкінці матчу вирвала перемогу над СПАЛом, Теодорчик приніс перемогу Удінезе над К'єво, Дженоа несподівано обіграв Лаціо, Інтер вирвав перемогу в Сампдорії. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 24 тур

СПАЛ – Фіорентина – 1:4

Голи: Петанья, 36 Фернандес, 44, Верету, 79, (пен), Сімеоне, 81, Жерсон, 88

Дженоа – Лаціо – 2:1

Голи: Санабрія, 75, Крішіто, 90+3 Бадель, 44

Удінезе – К'єво – 1:0

Гол: Теодорчик, 86

Нереалізований пенальті: Теодорчик, 85

Емполі – Сассуоло – 3:0

Голи: Круніч, 34, Аква, 37, Фаріас, 60

Інтер – Сампдорія – 2:1

Голи: Д'Амброзіо, 73, Наінгголан, 78 – Габ'ядіні, 76

Наполі – Торіно – 0:0

Фіорентина з початку матчу володіла перевагою, однак вперед вийшов саме СПАЛ, Петанья ударом з лінії штрафного пробив Лафона. "Фіалки" відігрались перед самою перервою, відзначився Фернандес. А от в другому таймі СПАЛ знову вийшов вперед, проте цей гол скасував арбітр через офсайд. Фіорентина ж через 5 хвилин вийшла вперед завдяки пенальті і після цього СПАЛ посипався. Сімеоне та Жерсон добили суперників і довели матч до перемоги.

Фіорентина набрала 35 пунктів і піднялась на 8 місце, СПАЛ з 22 очками залишився на 15 сходинці.

Дженоа вирвав перемогу в Лаціо. Матч для римлян складався непросто, адже генуезці намагались нічим не поступатись, але наприкінці першого тайму Бадель відкрив рахунок в матчі і вивів "орлів" вперед у рахунку. Однак генуезці в другій половині зрівняли рахунок завдяки голу Санабрії, а в компенсованний час Крішіто приніс вольову перемогу Дженоа.

Дженоа набрала 28 пунктів і залишилась на 13 місці, Лаціо з 38 очками залишився на 7 позиції.

Удінезе вирвав перемогу над К'єво. Обидві команди мали рівні показники за ударами та володінням м'ячем, а тому виявити сильнішого в них довго не вдавалось. Але фріульцям вдалось вирвати перемогу, екс-динамівець Теодорчик добив м'яч у ворота після свого ж нереалізованого пенальті.

Удінезе набрав 22 очки та піднявся на 15 сходинку, К'єво з 9 очками залишився на останньому місці.

Емполі розгромив Сассуоло. Господарі наприкінці першого тайму вийшли вперед завдяки голам Круніча та Акви. У другому таймі Фаріас зробив рахунок розгромним і не залишив Сассуоло шансів відігратись.

Емполі набрав 21 очко і трохи відірвався від зони вильоту, Сассуоло з 30 пунктами лишився на 11 позиції.

Інтер вдома вирвав перемогу над Сампдорією. В першому таймі Інтер міг вийти вперед, але Мартінес не зміг пробити Аудеро. В другому таймі міланці продовжували тиснути і таки вийшли вперед, Д'Амброзіо вивів "чорно-синіх" вперед. Габ'ядіні дуже швидко зрівняв рахунок, але Наінгголан вже через 2 хвилини приніс перемогу "нерадзуррі".

Завдяки цій перемозі Інтер набрав 46 очок та залишився на третьому місці, Сампдорія з 33 пунктами залишилась на 10 позиції.

Наполі не зміг обіграти Торіно. Неаполітанці мали досить багато моментів, однак Мілік та Інсіньє мали проблеми з реалізацією. Торіно ж захищався майже весь матч і практично не атакував, а тому команди розійшлись безгольовою нічиєю.

Наполі набрав 53 очки та піднявся на 2 місце, Торіно з 35 пунктами залишився на 9 позиції.