УКР РУС

"Фіорентина" Калініча не зуміла перемогти "Аталанту"

16 жовтня 2016 Читать на русском

У 8 турі Серії А команда Паулу Соузи зіграла внічию з "Аталантою" – 0:0.

У Флоренції зустрічалися сусіди по турнірній таблиці: "фіалки" посідали 14 місце (8 очок), тоді як клуб з Бергамо розмістився на 12 сходинці (9). "Фіорентина" в попередніх трьох турах здобула всього два пункти, а "Аталанта" – шість (перемоги над "Кротоне" та "Наполі").

Перший тайм закінчився закономірною нічиєю. Господарі загрожували воротам Беріші з штрафних ударів, а також Калініч потужно лівою ногою приклався до м’яча – албанський голкіпер парирував. "Аталанта" відповіла двома дуже гострими прострілами з свого правого флангу, які ніхто не зумів замкнути. Коли до свистка на перерву лишалися лічені хвилини, бергамаски активізувалися вже на лівому фланзі. Тепер вже чудеса реакції довелося демонструвати румуну Тетерушану.

На 56 хвилині команда Гасперіні ледве не відкрила рахунок, але Куртіч з кількох метрів пробив вище "рамки". Посеред другого тайму той-таки Калініч знову опинився на ударній позиції, однак головою не влучив в площин воріт. Отож, в підсумку матч у Флоренції завершився "насухо".

У 9 турі "Фіорентина" зіграє проти "Кальярі", "Аталанта" – проти "Інтера".

Чемпіонат Італії, 8 тур

"Фіорентина" – "Аталанта" – 0:0