УКР РУС

"Фіорентина" - "Наполі": Калініч кидає виклик чорній серії

29 лютого 2016 Читать на русском

Центральний матч 27 туру Серії А. "Фіорентина" у боротьбі за Лігу чемпіонів мусить перебороти одного з найнезручніших для себе суперників.

Після чудового старту в чемпіонаті Італії "Фіорентина" у другій частині сезону помітно здали. Зараз команда Калініча ризикує вилетіти за межі зони Ліги чемпіонів.

Тож, аби повернутися до чільної трійки, "фіалки" зобов'язані перемагати у кожному поєдинку. Для "Наполі" очки у цьому матчі не менш важливі. Команда веде відчайдушну боротьбу за чемпіонський титул. І давати фору "Ювентусу", що після перемоги над "Інтером" відірвався на 4 очки, неаполітанці не мають жодного наміру.

Відзначимо, що у четвер обидві команди вилетіли з Ліги Європи: неаполітанці поступились путівкою в 1/8 "Вільяреалу", а флорентійці - "Тоттенхему".

Порівняння головних снайперів:

Калініч наколотив 11 голів, забиває кожні 163 хвилини, або з 2,1 удару;

Ігуаїн наколотив 24 голи, забиває кожну 91 хвилину, або з 2,3 удару

Фаворитами протистояння є гості. Коефіцієнт на перемогу "Наполі" - 2.3. А ось на нічию і тріумф "Фіорентини" фахівці визначили однаковий коефіцієнт - 3.2.

Наймовірніший підсумковий рахунок зустрічі - нічия 1:1. На такий рахунок можна поставити із коефіцієнтом 6.5.

Матч першого кола завершився перемогою "Наполі" 2:1, а єдиний гол у складі "Віоли" забив екс-нападник "Дніпра" Нікола Калініч.

"Адзуррі" є дуже незручним суперником для "фіалок". Востаннє ті перемагали неаполітанців у рідній Флоренції аж 7 років тому. "Фіорентина" не забивала більше голу за матч в останніх 11 зустрічах із "Наполі". Із тієї ж кількості попередніх матчів у Серії А "Віола" виграла лише 1 поєдинок.

Тож, чи вдасться підопічним Пауло Соузи нарешті зламати неприємну традицію - дізнаємося у понеділок. Початок зустрічі о 22:00.