УКР РУС

Фінляндія розтрощила Мальту, Болгарія і Норвегія мінімально перемогли

26 березня 2018 Читать на русском

Завершились ще три контрольні поєдинки між європейськими збірнами: Фінляндія легко розгромила Мальту, а Болгарія та Норвегія дотиснули Казахстан і Албанію відповідно.

Товариські матчі
завершено
-

Болгари відкрили рахунок у першому таймі матчу проти збірної Казахстану: хавбек казанського Рубіна Івелін Попов вдало реалізував пенальті. Та в другому таймі казахи зусиллями Тунгишбаєва рахунок зрівняли та були близькі до хорошого результату з непоганим суперником. Однак, на четвертій доданій хвилині проґавили оборонця Бодурова у власному штрафному майданчику.

У збірної Фінляндії не виникло жодних проблем із мальтійцями. Теему Пуккі (двічі) і Таїмі в перші 27 хвилин матчу довели рахунок до непристойного й надали шанс для експериментів тренерському штабу національної команди. Ще два м'ячі фіни забили під завісу матчу: спочатку відзначився Єнсен, а потім і Соїрі, який вийшов на заміну.

Складним спарингом вийшов виїзний матч із збірною Албанії для норвежців. Гості довго не могли забити, але, зрештою, спрацювала заміна: оборонець Гента Сігурд Ростед через 7 хвилин після виходу на поле приніс перемогу збірній Норвегії.

Товариські матчі

Болгарія – Казахстан – 2:1

Голи: І. Попов, 23 (пенальті), Бодуров, 90+4 – Тунгишбаєв, 55

Фінляндія – Мальта – 5:0

Голи: Пуккі, 13, 27, Таїмі, 23, Єнсен, 85, Соїрі, 88

Албанія – Норвегія – 0:1

Гол: Ростед, 71