УКР РУС

Фінляндія – Україна. Кваліфікаційний раунд ЧС-2018. Анонс

11 червня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс кваліфікаційного матчу на ЧС-2018, в рамках якого збірна України зіграє проти Фінляндії.

Фінляндія – Україна

11 червня. 19:00. Фінляндія, Тампере. Стадіон "Ратіна"

Головний арбітр: Алон Єфет (Ізраїль)

Телетрансляція на каналі "Україна" та "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Національна збірна України 11-го червня проведе виїзну зустріч проти національної збірної Фінляндії. Дивлячись на турнірну таблицю, Україна немає права на помилку, якщо дійсно хоче кваліфікуватися на чемпіонат світу 2018, що пройде у Росії.

Фіни перед грою з Україною дуже сміливо спілкувалися з пресою і заявляли, що розраховують взяти очки в матчі проти команди Шевченка. Моштаг Ягубі назвав слабкі місця збірної Андрія Шевченка. Нападник збірної Фінляндії Теему Пуккі взагалі заявив, що в українців немає шансів в матчі проти Фінляндії. А воротар фінської збірної Лукаш Градецкі відзначив, що немає ніяких підстав боятися збірну України. Ці заяви не на жарт мали б розізлити українців.

Напередодні збірна Фінляндії не змогла обіграти Ліхтенштейн, а Україна взагалі примудрилася програти Мальті. Проте, як запевнив головний тренер українців Андрій Шевченко, гравці зроблять висновки з цієї поразки.

Українська збірна прилетіла в Тампере за день до гри. О 19:00 "синьо-жовті" провели тренування на стадіоні "Ратіна".

Збірна України провела перше тренування у Фінляндії

Напевне, що Україна в цьому поєдинку буде грати першим номером і великими силами буде іти вперед. Щось схоже вболівальники мали змогу спостерігати і в матчі проти Мальти. Але ж, не дивлячись на тотальну перевагу у володінні м’ячем, українська збірна не мала гольових моментів біля воріт мальтійців. Залишається тільки сподіватись, що в матчі проти Фінляндії в завершальній фазі в українців буде набагато більше моментів для взяття воріт.

Слова

Андрій Шевченко, головний тренер національної збірної України:

"Ми ставимося з великою повагою до Фінляндії і до всіх команд в нашій групі. У нас свої цілі, ми націлені тільки на перемогу. Для нас дуже важливо завтра зіграти добре і показати свою кращу гру".

Маркку Канерва, головний тренер національної збірної Фінляндії:

"Україна програла Мальті, і це вказало на деякі слабкі сторони нашого суперника. Було складно визначити основу українців. Також ми зробили висновки по нашому минулому матчу з Україною. Незважаючи на поразку від мальтійців, у них були хороші матчі, які приносили результат".

Орієнтовні склади команд

Фінляндія: Градецкі – Ояла, Мойсандер, Вяйсянен, Уронен – Райтала, Лод, Хямяляйнен, Йєнсен – Пуккі, Похьянпало

Україна: Пятов – Бутко, Матвієнко, Ракицький, Ордець – Степаненко, Сидорчук, Маліновський, Коноплянка, Ярмоленко – Бєсєдін

Матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна відбудеться 11 червня у Тампере. Початок гри о 19:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч розсудить арбітр з Ізраїлю Алон Єфет. Хавбек збірної Фінляндії назвав слабкість України.

Шевченко: Збірну України чекає важка гра, нас влаштує тільки перемога

Фінляндія – Україна: де дивитись онлайн матч відбору до ЧС-2018

Фінляндія – Україна: як завершиться матч відбору ЧС-2018? Опитування