УКР РУС

Фінансова ситуація клубів УПЛ у грудні: "Ворскла" пішла у відпустку з 9 місяцями боргу

16 грудня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" продовжує стежити за фінансовою стабільністю (і нестабільністю) клубів української Прем'єр-ліги.

"Ворскла"

У полтавському клубі майже без змін. Приємна новина для гравців, тренерів та персоналу, що на новорічні свята вони пішли не з порожніми руками. За інформацією "Футбол 24", "Ворскла" закрила заборгованість за жовтень.

Нагадаємо, що минулого місяця "Футбол 24" повідомляв, що була виплата в 30% зарплати за жовтень, а також – 20% зарплати за лютий. Тобто, на даний момент заборгованість тягнеться з лютого (частково) до сьогодні без урахування жовтня – разом 9 місяців боргу.

"Волинь"

У Луцьку без позитивних змін. За даними "Футбол 24", заборгованість становить 3-4 місяці.

"Дніпро"

За останній місяць в "Дніпрі", за інформацією "Футбол 24", поліпшення тільки для тренерів та персоналу. Їм виплатили частину заборгованості.

Перед гравцями, за нашою інформацією, не розрахувалися за листопад, проте в черговий раз нагадаю, що один місяць боргу в українському футболі не є боргом.

"Зоря"

У луганському клубі станом на сьогодні все добре. За інформацією "Футбол 24", поточні виплати "Зоря" закриває.

Минулого місяця ми писали про борг у 3-4 місяці, що залишився, проте ще раз нагадаємо, що мова про борг, який утворився в 2014 році. Поки що немає інформації, чи закрила "Зоря" дану стару заборгованість. Ті футболісти, які виступають зараз, отримують гроші вчасно.

"Динамо"

У київському клубі на сьогодні, за інформацією "Футбол 24", все стабільно (мова про поточні виплати). Футболістам заплатили по листопад включно. (Жарти в стилі "18 тисяч гривень або повну зарплату?" залишайте в коментарях до статті :)

Разом з тим клуб продовжує оптимізацію. За нашою інформацією, гравцям пропонують перепідписати угоди на нових умовах, із зменшенням зарплат.

"Шахтар"

У "Шахтарі" все спокійно і все вчасно. Більш того, зарплатам основного складу "гірників", які були опубліковані останніми днями (хоча і раніше не було секретом, що всі виплати в клубі "білі"), можуть позаздрити всі інші українські клуби.

"Олімпік"

В "Олімпіку" як і раніше все платиться стабільно і вчасно.

"Олександрія"

У клубу з Олександрії, за інформацією "Футбол 24", все добре в фінансовому плані. Причому платять не тільки зарплату, але і серйозні преміальні, які досягають рівня зарплати.

Можливо саме тому "Олександрія" показує настільки непогані результати? Мотивація! З 11 вересня, коли команда поступилася "Чорноморцю", за 3 місяці олександрійці зазнали лише 1 (!) поразки в чемпіонаті України – від донецького "Шахтаря".

"Зірка"

У "Зірці" все стабільно – платять зарплату і преміальні.

"Сталь"

У "Сталі" немає проблем з фінансуванням.

"Карпати"

У Львові все стабільно – "Карпати" розрахувалися за листопад. Один нюанс: за інформацією "Футбол 24", недоотримали гроші ті, хто з гравців "зелено-білих" поїхав на відпочинок трохи раніше, вони отримають зарплату після виходу з відпустки.

"Чорноморець"

В Одесі також все стабільно. Цими днями, за інформацією "Футбол 24", має надійти зарплата гравцям. Заборгованість за серпень почали погашати, і не виключено, що незабаром вона буде закрита.

Фінансова ситуація клубів УПЛ в листопаді: 10-й місяць "Ворскли", погіршення у "Волині"