УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у незабутній атмосфері Heineken

4 червня 2017 Читать на русском

Реал Мадрид увійшов в історію світового футболу черговими вражаючими досягненнями.

Команда Зінедіна Зідана стала першою в історії футболу, яка виграла 6 поспіль фіналів Ліги чемпіонів. І це все за якихось 19 років! Перегляд головної футбольної події року пройшов у незабутній атмосфері. У Кардіффі, на батьківщині Гарета Бейла, який вийшов на заміну, "Королівський клуб" підтвердив свої претензії на володарювання в Європі.

Дубль Кріштіану Роналду, якого визнали гравцем матчу, блискавичні комбінації з флангів і безжально влучні удари гравців Реала змушували глядачів дійства зачаровано прилипати до екранів. Тактично переграти італійського фахівця і стати першим в історії тренером, який виграв 2 фінали Ліги чемпіонів у своїх перших 2-х сезонах на дорослому рівні – Зінедін Зідан стає легендою не лише на полі, а й за тренерським кермом. Повною мірою насолодитись дійством фіналу, протистоянням двох футбольних шкіл традиційно допомагала ТМ "Хайнекен" – спонсор Ліги чемпіонів УЄФА. Реал виграв свій 6-й поспіль фінал ЛЧ, розгромивши досі непереможний Ювентус. Туринці пропустили за фінал більше голів, ніж за попередні 12 матчів турніру!

Драматичності та особливості події додає і те, що Ювентус програв свій 5-й поспіль фінал Ліги чемпіонів, а 39-річний Джанлуїджі Буффон, можливо, втратив останній шанс виграти заповітний трофей, який йому так ніколи і не вдалось підняти над головою. У туринського клубу може утворитись своєрідний комплекс фіналів проти клубів Іспанії. Адже у 2015-му Юве програв фінал Ліги чемпіонів Барселоні, а тепер – її принциповому супернику.

Фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА – це не просто гра. Це особлива подія, що заслуговує особливої атмосфери перегляду. Атмосфери Heineken®. Перший тайм фіналу ЛЧ-2017 залишився за Ювентусом при рівному рахунку. Зате по перерві у Кардіффі ми побачили лише одну команду. Це визнають і самі гравці Ювентуса, які не можуть второпати, як таке трапилось.

Мало хто тепер згадає, але все могло бути по-іншому. Два рикошети на користь Реала, значно гірша реалізація моментів Ювентусом, банальний нефарт італійців і незрозуміле вилучення Куадрадо, який виходив на заміну підсилювати гру "Старої Синьйори". Навіть за рахунку 1:3 і в меншості туринці мали нагоди зменшити відставання і повернутись у гру.

З іншого боку назвати переможця незаслуженим язик не повертається. Навіть переможений Ювентус офіційно привітав Реал з перемогою і прекрасною грою. Мадридський механізм функціонував ідеально протягом усього сезону, відібравши мрію про титули в Європі та Іспанії у Юве і Барселони. Суперники гідно визнали свою поразку і знайшли слова для привітання переможців, показавши гарний приклад успішного клубу. Heineken® веде успішну партнерську співпрацю з Лігою чемпіонів УЄФА з 2005 року, тож і для "королів" Мадрида та Європи це традиційний супутник перемог. За цей час Реал виграв історичну десіму (10-й титул переможців Кубка/Ліги чемпіонів), а згодом поповнив кількість своїх титулів до 12.

Вже другий рік поспіль торгова марка Heineken® надає унікальний шанс футбольним вболівальникам спостерігати за головною подією року у клубному футболі – фіналом Ліги чемпіонів УЄФА, в незвичайному місці – на закритій вечірці, що проходила на даху однієї із київських багатоповерхівок, в компанії знаменитостей та найкращих друзів.

Гості заходу не могли залишитись розчаровані грою Кріштіану Роналду, Луки Модріча, Каземіро та компанії і шедевральним голом Маріо Манджукіча. І Ювентус, і Реал постарались на славу, аби зробити цей вечір не лише історичним (вперше в історії клуб виграв 2 поспіль фінали Ліги чемпіонів), а й по-справжньому захопливим.

Один фіналіст завжди відчуває гіркоту поразки, інший переживає неймовірну радість тріумфу. Тільки найкращі гравці планети, які показують свій найвищий клас гри. Перегляд футболу світового класу завжди на високому рівні разом із Heineken® задовольнить найвибагливіші смаки фанатів. Невичерпні запаси пива та ідеально підібране місце перегляду створять найяскравіші емоції для всіх глядачів. Тут не буде тих, хто програв. А крута атмосфера футбольного свята залишається у пам'яті ще надовго.