УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: український фанат Ліверпуля показав, куди безкоштовно запрошує англійців – дуже миле відео

21 травня 2018 Читать на русском

Київський вболівальник Ліверпуля Юрій став героєм сюжету BBC. Українець перед фіналом Ліги чемпіонів чекає в гості фанатів з Мерсісайду.

Українці у західних ЗМІ в контексті фіналу Ліги чемпіонів-2018 зображені по-різному. Одні як такі, що наживаються на стрибку цін на житло для не дуже то й багатих вболівальників. Інші компенсують цей жах своєю відкритістю та щирістю. Львівські фанати Ліверпуля вже ставали героями британського видання. Цього разу BBC завітав у гості до киянина, який шаленіє від команди Юргена Клоппа.

Реал – Ліверпуль: які висновки зробить розчарований УЄФА після ситуації з фіналом ЛЧ у Києві

Його син знає змалечку, що таке знаменитий дух Шенклі та пісеньки його прихильників. "Для мене Ліверпуль – не просто собі футбольний клуб, але спосіб життя".

Збентежені готельним безумством кияни заснували групу, в якій запрошують фанів на фінал ЛЧ пожити у себе вдома безкоштовно. Юрій мешкає з дружиною Женею та 5-річним сином Лео.

Понад 500 фанатів з-за кордону скористались послугами гостинних мешканців столиці України. В одній зі своїх кімнат Юрій готовий поселити 2-х осіб, але це ще не єдине місце, яке він готовий відкрити.

Чоловік отримав повідомлення зі всього світу, але хоче допомогти саме тим, хто живе у Ліверпулі: "Тому що я знаю, що це не дуже багате місто. Я не думаю про виклики, які супроводжує прийом людей у себе, адже така подія може статись в моєму місті раз в житті".

Реал – Ліверпуль: київський бар стане безкоштовним хостелом для вболівальників