УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Павелко хотів сфотографуватись з колажем на свою честь, але не знайшов його

26 травня 2018 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко перед фінальним матчем Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль відвідав фан-зону та поділився враженнями від атмосфери.

За словами Павелка, він навіть хотів сфотографуватись з колажем, на якому зображений сам президент ФФУ з кубком Ліги чемпіонів, проте не знайшов його.

"У ці хвилини в центрі Києва панує фантастична атмосфера! Тисячі уболівальників Реала і Ліверпуля готуються до вирішальної зустрічі своїх улюблених клубів, заряджаючи позитивом киян і інших гостей Києва.

Зараз Хрещатик і Майдан Незалежності – епіцентр футбольного свята, яке вже зовсім скоро переміститься на Олімпійський. Тут навіть повітря просочене футболом і яскравими емоціями вірних своїм командам уболівальників – позитивних, веселих, з прекрасним почуттям гумору англійців, іспанців і представників багатьох інших країн світу.

Реал – Ліверпуль: 75-річний суперфан англійців не потрапить на матч попри наявність квитка – зворушлива історія

У такій атмосфері важко залишатися серйозним, тому вирішив підтримати фото-тренд останніх днів і зробити знімок на пам'ять з колажем, на якому зображений разом з кубком Ліги чемпіонів. Але, на жаль, так і не знайшов його. Довелося імпровізувати", – написав Павелко на своїй сторінці у Facebook.