УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Кличко прокоментував інформацію про масову здачу квитків вболівальниками

24 травня 2018 Читать на русском

Київський міський голова Віталій Кличко прокоментував чутки про те, що іноземні вболівальники здають квитки на фінал Ліги чемпіонів.

Напередодні фіналу Ліги чемпіонів у Києві між Реалом та Ліверпулем у ЗМІ з'явилась інформація, що закордонні вболівальники масово здають квитки на матч через високі ціни у столиці України. Мер Києва Віталій Кличко прокоментував цю ситуацію.

"Перед фіналом Ліги чемпіонів уже готелів немає. Була сенсація, що вболівальники масово здають квитки, тому що немає житла чи житло дороге. Велика кількість людей готові придбати ці квитки.

"Фінал Ліги чемпіонів у Києві перетворився на кошмар" – фанати і навіть зірки Реала здають свої квитки, і це унікальна ситуація

Ми зв’язалися з клубами Реал Мадрид, Ліверпуль, з фан-клубами, сказали: будь ласка, хто здає квитки – дайте інформацію, бо ми готові купити. Тиша. Це фейк, який поширюють. А те, що ціни підвищуються під час проведення різноманітних акцій, то це не тільки в Києві, це всюди така світова практика. На жаль, місто не може регулювати бізнес – це ринок", – цитує Кличка видання radiosvoboda.