УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Чеферін надіслав Павелку офіційного листа з подякою за організацію матчу

30 травня 2018 Читать на русском

Президент УЄФА Александер Чеферін відзначив роботу ФФУ в організації фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Чеферін надіслав у ФФУ спеціального листа-подяку.

Президент УЄФА Александер Чеферін надіслав лист-подяку президенту ФФУ Андрію Павелку. Очільник УЄФА подякував за чудову організацію фіналу Ліги чемпіонів 2017/18, інформує офіційний сайт ФФУ.

"Шановний пане Павелко, дорогий Андрію, мій друже, перебувати в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 було величезним задоволенням для нас.

"Що це означає?", – фанати Ліверпуля намагаються перекласти текст тату, яке зробили в Києві

НСК Олімпійський є одним із найвеличніших стадіонів у Європі, і він велично прийняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА між Реалом (Мадрид) та ФК Ліверпуль. Я знаю, як важко Ви і Ваша команда працювали для того, щоб провести цей фінал у найкращий можливий спосіб, і я радий відзначити, що ФФУ, усі українські державні установи й місто Київ виконали видатну роботу. Будь-ласка, передайте мої слова вдячності всім залученим сторонам.

Крім того, я хотів би подякувати за теплу гостинність до всієї команди УЄФА та всіх наших гостей. Перебувати у вашій прекрасній країні завжди є честю, і я сподіваюся знову зустрітися з Вами дуже скоро", – йдеться у листі.