УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: 5 екс-зірок Реала з'явились у фан-зоні та емоційно підігріли атмосферу

26 травня 2018 Читать на русском

Колишні гравці Реала виступили перед вболівальниками Мадрида в Києві перед фінальним матчем ЛЧ-2018 проти Ліверпуля.

Альваро Арбелоа, Рауль Гонсалес, Роберто Карлос, Педя Міятовіч і Мічел Сальгадо підігріли атмосферу у фан-зоні "бланкос" перед фіналом Ліги чемпіонів у Києві Реал – Ліверпуль. Легенди мадридського клубу поділились з вболівальниками своїми очікуваннями від гри.

"Я знаю, на що здатні фани Ліверпуля, адже колись я виступав у складі нинішнього суперника. Їх значно більше, але чи хтось боїться? Друзі спартанці, нас суттєво менше, ніж під Фермопілами, але їх зовсім не буде чутно, адже це ви найкращі! Мадрідісмо – ваша професія.

Реал – Ліверпуль: від найгіршого судді Чемпіонату світу, який злив Роналду, до арбітра фіналу Ліги чемпіонів, що добре заробить у Києві

Хочу, щоб вас було чути, адже гравці помиратимуть на полі за вас, а ви повинні помирати за них. Хала Мадрид", – завів публіку Арбелоа.

"Це величезна радість для клубу – мати таких вболівальників на своєму боці і відчувати вашу підтримку в 3-му фіналі поспіль. Маю надію, що це буде велика ніч і ми повернемось додому з трофеєм", – сказав Рауль, після чого завів пісеньку "Як я можу тебе не любити".

"Ми любимо вас. Велика радість бути поруч з вами тут. З такою підтримкою неможливо програти, тому ми виграємо усі титули в Європі.

Ніхто не зрівняється з нами. Педя змінив хід усього, Руло є душею Реала в останні 20 років, Роберто Карлос найкращий латераль, якого я бачив, а воїн Арбелоа наш капітан", – зауважив Мічел Сальгадо.

"З вами ми не можемо програти такий матч. Віддайте всіх себе для команди, адже ми плануємо здобути черговий трофей", – озвучив завдання Роберто Карлос.

А ось інший екс-мадридець Крістіан Карамбе напередодні відзначив, що НСК Олімпійський – красивий стадіон.

Реал – Ліверпуль: як кияни приймають у себе вдома закордонних фанів