УКР РУС

Фільм про Роналду в цифрах: 3 хвилини без футболки, 1 хвилину співає пісню Ріанни

11 листопада 2015 Читать на русском

The Wall Street Journal вирішив розбити по пунктах документалку про форварда "Реала" Кріштіану Роналду, щоб надати статистичні дані про те, скільки часу і в якій ролі з'являється зірка світового футболу.

Відзначимо, що загалом тривалість фільму складає 1 годину 29 хвилин та 30 секунд, протягом яких розповідається про життя Кріштіану.

1. Роналду в діловому костюмі/смокінгу - 7 хвилин 28 секунд

Протягом всього фільму Кріштіану з'являється в діловому костюмі або смокінгу. Під час перегляду складається таке враження, що це його друга шкіра. 

2. Роналду грає за мадридський "Реал" - 7 хвилин 32 секунди

Трохи більше, аніж діловому костюму португальця приділяється увага футболці мадридського "Реала". Лише на 4 секунди довше він з'являється в формі "галактікос".

3. Роналду грає за збірну Португалії - 3 хвилини 6 секунд

Здається, що один з найкращих гравців світу любить свою збірну набагато менше за клуб, в якому грає, оскільки лише трохи більше 3 хвилин він позує в екіпіруванні національної збірної Португалії.

4. Роналду в футболці МЮ - 19 секунд

Куди менше часу в документалці "Роналду" розповідається про клуб, який фактично зробив з португальця. Лише 19 секунд відведено "червоним дияволам".

5. Роналду вдягає футболку "Спортінга" - 1 хвилина 13 секунд

Однак найпершому клубу португальця виділено більше часу. Протягом трохи більше, ніж 1 хвилини розповідається про відносини між КР і лісабонським клубом.

6. Роналду без футболки - 3 хвилини 45 секунд

Набагато більше часу, аніж історіям про попередні клуби та збірну відведено образу Кріштіану без футболки. Як підкреслює видання, "Машина" роздягається не лише для того, щоб почистити зуби, а й для того, щоб відсвяткувати гол в Лізі чемпіонів, покрасуватися в басейні та показати всім свій прес на приватному літаку.

7. Роналду згадує Лео Мессі - 2 хвилини 37 секунд

Згадується в документальному фільмі і протистояння між двома найкращими футболістами світу - Роналду та Мессі, однак ім'я Лео протягом всього фільму звучить лише тричі. До прикладу, в одному з епізодів друг Кріштіану назвав аргентинця словом "інший". Проте варто зазначити, що весь фільм якраз і будується на цій гонитві, оскільки Мессі 4 рази вигравав "Золотий м'яч", а Роналду - 3.

8. Роналду на приватних літаках - 2 хвилини 25 секунд

Любить Кріштіану красиве життя. Зокрема в фільмі можна побачити, в яких віллах живе зірка та на яких літаках він літає. Зокрема останньому виділено аж майже 2,5 хвилини.

9. Роналду співає пісню Ріанни - 1 хвилина 7 секунд

Під час одного з польотів стався один цікавий випадок - Кріштіану підспівував під пісню Ріанни, і вийшло це у нього досить непогано. Відтак автори фільми вирішили показати всім, якими вокальними здібностями володіє португалець.

10. Відносини Роналду та Жорже Мендеша - 9 хвилин 21 секунда

Дуже багато уваги приділяє Роналду своєму агенту, довіреній особі та найближчому другу Жорже Мендешу. Аж 10% відсотків фільму займає ця персоналія, щоправда більшість часу португалець з ним спілкується телефоном. До слова, лише кількома секундами автори фільму обмежилися щодо матері та сина Кріштіану. 

Нагадаємо, Роналду в товаристві Фергюсона, Моурінью та Анчелотті в Лондоні презентував про себе фільм.