УКР РУС

Філімонов: В "Карпатах" від мене стали вимагати більш атакувальних дій

3 травня 2017 Читать на русском

Півзахисник львівських "Карпат" Артем Філімонов, який першу частину сезону провів в одеському "Чорноморці", пояснив, чому став менше порушувати правила на футбольному полі.

Філімонов вважає, що тактичний вишкіл допоміг зменшити кількість фолів, які він заробляє, порушуючи правила на суперниках.

"Кожна гра в УПЛ – це великий досвід. З часом я передивляюся свою гру і дію вже не так грубо і жорстко, але не менш ефективно у відборі. Думаю, користь приносить тактичний вишкіл і самоаналіз кожної гри. Але в будь-якому випадку від цього нікуди не дітися: я говорив і говорю, що опорний півзахисник – це людина, яка повинна цементувати центр поля і грати максимально жорстко.

В "Карпатах" від мене стали вимагати більш атакувальних дій. В "Чорноморці" я був більш класичним опорним півзахисником, а зараз же тренери хочуть бачити від мене загострюючи передачі і гру вперед. Тому зараз працюю на цим і більше спостерігаю за центральними хавбеками атакувального плану, а не за класичними опорниками", – розказав Філімонов.

Філімонов: Анатолій Тимощук – це мій кумир

, а також у Viber