УКР РУС

ФІФА ще не прийняла остаточного рішення щодо Зозулі, – іспанський журналіст

17 лютого 2017 Читать на русском

Журналіст севільського видання El Desmarque Альваро Рамірес прокоментував для "Футбол 24" інформацію іспанських ЗМІ про те, що ФІФА дозволила Роману Зозулі повернутись в "Дніпро".

"ФІФА намагається вирішити цю проблему, щоб футболіст міг грати до кінця сезону, розуміючи, що це виняткова ситуація. Але остаточного рішення у цій справі ще не прийнято.

Я вважаю плачевним, що деякі ультрас можуть вирішувати – підписувати клубу гравця, чи ні. Однак це "Райо Вальєкано" винен, що підписав футболіста, не знаючи, як його приймуть вболівальники", – зазначив Рамірес.

Додамо, що у Асоціації футболістів Іспанії "Футбол 24" також повідомили, що не мають підтвердження від ФІФА щодо можливого повернення Зозулі в "Дніпро", про яке раніше писали провідні іспанські видання.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Агент Зозулі розповів, що буде далі з гравцем збірної України. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". Відомий блогер закликав владу України вписатись за Зозулю. "Райо Вальєкано" пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки проти Зозулі. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Фанати "Баварії" закликали Зозулю забиратись з футболу. Гравці "Бетіса" вийшли у футболках "Ми всі – Зозуля!" на матч з "Валенсією". Як фанати підтримували Зозулю з гербом України після матчу "Бетіс" – "Валенсія". Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі