УКР РУС

ФІФА прокоментувала інформацію про бойкот Bild Кубка конфедерацій-2017 у Росії

25 квітня 2017 Читать на русском

У прес-службі ФІФА прокоментували новину про те, що німецьке видання Bild налаштоване бойкотувати турнір Кубок конфедерацій-2017, який відбудеться в Росії.

"Свобода преси має для ФІФА першочергове значення, і ми завжди ставимо за мету забезпечити для представників ЗМІ найкращі умови для вільного висвітлення всіх заходів ФІФА.

Акредитація на Кубок конфедерацій в тому числі послужить у якості спрощеної візи для представників ЗМІ, які працюють на турнірі. ФІФА підтримує введення спрощеного отримання візи для журналістів, так як це прискорить процес в'їзду в Росію, а значить, і забезпечить належне освітлення майбутньої події. Журналісти, які отримали акредитацію на Кубок конфедерацій, зможуть вільно працювати в містах-організаторах турніру і на суміжних територіях.

Якщо представникам ЗМІ потрібно працювати в інших містах, то відповідно до російського законодавства їм буде необхідно отримати відповідну акредитацію в Міністерстві закордонних справ РФ.

Відповідно до російського законодавства будь-який представник ЗМІ, який планує поїздку в Росію для здійснення іншої професійної діяльності, може скористатися стандартною процедурою Міністерства закордонних справ РФ і подати заявку на отримання візи для представників ЗМІ", – повідомили в прес-службі ФІФА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Bild бойкотуватиме Кубок конфедерацій-2017 у Росії.

, а також у Viber