УКР РУС

ФІФА покарала Росію за прояви расизму в матчі проти Франції

8 травня 2018 Читать на русском

ФІФА завершила слідство щодо проявів расизму під час товариського матчу збірних Росії і Франції та винесла вердикт, за яким на Російський футбольний союз очікують штрафні санкції.

Товариські матчі
завершено
-

Чиновники ФІФА вирішили оштрафувати РФС на 30 тисяч франків за расистську поведінку вболівальників збірної Росії. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

"Ризик із точки зору безпеки ЧС-2018 я оцінюю, як червоний". Маркіян Лубківський – про агресивну Росію, нечесні вибори у ФФУ і бомбардування Белграда

Нагадаємо, що ще наприкінці березня ФІФА відкрила розслідування щодо образ французьких гравців у грі з росіянами. Спочатку з'явилася інформація, що нападника Барселони Усмана Дембеле образили на ґрунті расизму. Пізніше з'ясувалося, що в телетрансляцію поєдинку потрапили расистські вигуки на адресу хавбека Манчестер Юнайтед Поля Погба.

РФС відбувся лише штрафом, оскільки в ході слідства ФІФА встановила – випадки расистської поведінки мали поодинокий характер.

Хитра революція Інфантіно: 25 мільярдів на кону, бонус для України і замах на Лігу чемпіонів – чого чекати від нових турнірів ФІФА