УКР РУС

Фіаско "Лаціо", "вагітний" Кавані "Наполі" не допоміг. Результати 11-го туру Серії А. ВІДЕО

4 листопада 2012 Читать на русском

Повним провалом завершилась поїздка римського "Лаціо" на Сицилію, добре відомий українським вболівальникам Стевен Йоветіч на пару з Борхою Валеро розібрали вдома "Кальярі", а "Наполі" на останніх хвилинах втратив очки з "Торіно".

Жахливий ляп Сальваторе Ароніки на першій доданій до матчу хвилині призвів до втрати надважливих очок у вже практично виграному матчі. Бо якби не його пас назад, який перехопив Джанлука Сансоне, "Наполі" скоротив би відставання від першого "Ювентуса" до трьох пунктів, а так відставання становить довгих 5 очок.

"Тото" ді Натале у свої 35 не втомлюється забивати. Капітан і лідер "Удінезе" приніс команді Гвідоліна важливу нічию на полі "Болоньї". До зони Ліги Європи фріульців відділяє 5 очок. Тоді як "Болонья" попри всі зусилля Алессандро Діаманті, плентається в зоні вильоту.

"Сієна", яка на полі набрала вже 12 очок (проте за договірняки покарана на мінус 6), все ще остання, зате команда Космі потроху підтягується до конкурентів. Третю перемогу в сезоні приніс Массімо Пачі, тож позиції тосканців не виглядають такими вже безпросвітними.

"Катанья", даруйте на слові, розкатала на власному стадіо бідолашний "Лаціо". У двох останніх гостьових поєдинках в команди Петковіча баланс 1:6, тоді як вдома також не змогли обіграти середняка "Торіно". Особливу зухвалість у знущаннях над "лаціалі" демонстрував Алехандро Гомес. "Катанія", між іншим, вже шоста - з відставанням від римських "орлів" у 4 пункти.

У складі "Фіорентини" вдалий день провели Борха Валеро та Стевен Йоветіч. Іспанець віддав дві гольові передачі, зо крема одну чорногорцеві, а лідер "фіалок" додав до цього ще один асист. У "Кальярі", що більш-менш спокійно почувається в середині турнірної таблиці, не було жодних шансів зупинити супершвидкісний потяг Вінченцо Монтелли. Флорентійці здобувають третю поспіль перемогу в Серії А і підбираються на відстань 7-ми очок до "Ювентуса", а до зони ЛЧ лише 2 бали.

"Болонья" - "Удінезе" - 1:1 (0:0)

Голи: Діаманті, 46 - ді Натале, 73

"Катанія" - "Лаціо" - 4:0 (3:0)

Голи: Гомес, 9, 29, Лоді, 25 (пен.), Барріентос, 69


"Фіорентина" - "Кальярі" - 4:1 (3:1)

Голи: Гонсало, 14, Йоветіч, 50, Тоні, 54, Квадрадо, 84 - Казаріні, 44

"Наполі" - "Торіно" - 1:0 (1:1)

Голи: Кавані, 6 - Сансоне, 90

"Сампдорія" - "Атланта" - 1:2 (0:1)

Голи: Мареска, 53 - Бонавентура, 2, де Лука, 76

"Сієна" - "Дженоа" - 1:0 (0:0)

Голи: Пачі, 55