УКР РУС

ФФУ провела екскурсію заводом з виробництва спортивного покриття

24 квітня 2018 Читать на русском

ФФУ відкрила для представників ЗМІ двері заводу, що виробляє високоякісне спортивне покриття за технологією німецької компанії "Polytan".

ФФУ організувала день відкритих дверей для журналістів на території заводу ФФУ Продакшн, який виробляє спортивне покриття, інформує офіційний сайт ФФУ.

Як Павелко будує футбольні майданчики, – журналістське розслідування

Дійство відбулося у селі Мартусівка Київської області, де знаходиться підприємство. Журналісти змогли ознайомитися з повним циклом виробництва та отримати інформацію щодо діяльності, перспектив та планів роботи заводу. Екскурсію п’ятьма етапами виробництва провів директор ФФУ Продакшн Андрій Бондаренко.

"Ми хотіли показати, що зробили за цей час, чого досягли. Нам є чим похизуватися, що представити. На виробництві впроваджено європейську технологію.

Футбольна інфраструктура в країні потребує термінового оновлення, тож наша місія – зробити так, щоб у кожному регіоні з’являлися нові, сучасні футбольні поля, які будуватимуться за єдиними державними стандартами якості безпеки. За минулий і теперішній рік наша компанія вже має 238 замовлень майже з усіх областей України", – сказав Андрій Бондаренко.