УКР РУС

ФФУ пропонує залучити до проведення аудиту Десни та Вереса провідну міжнародну інвестиційну компанію

14 червня 2017 Читать на русском

Федерація футболу України пропонує залучити до розгляду атестаційних документів Вереса та Десни міжнародних аудиторів.

Як повідомляє офіційний сайт ФФУ, організація пропонує залучити до розгляду атестаційних документів Десни і Вереса міжнародну аудиторську компанію з так званої "великої четвірки" (PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG).

Крім того, Федерація готова при необхідності частково або повністю профінансувати роботу аудиторів.

"Для нас важливий не перелік документів, а їх якісний зміст. Сьогодні я на чолі команди федерації проводжу ряд зустрічей в Чернігові – з керівництвом Десни і головою чернігівської ОДА Валерієм Кулічем.

Десна опублікувала атестаційні матеріали

Ще раз пояснимо позицію ФФУ з атестації, обговоримо аргументи клубу. Ми завжди намагаємося йти назустріч учасникам футбольних процесів, тому запропонуємо провести незалежний аудит документів однієї з кращих світових компаній.

Як один з керівників комітету УЄФА з ліцензування, надам клубу всі необхідні консультації по проведенню такого аудиту", – сказав генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький.

Нагадаємо, ФФУ готова оприлюднити матеріали Десни та Вереса, які вплинули на рішення щодо видачі атестатів, але для цього потрібні згоди клубів. Десна одразу була готова виставити атестаційні матеріали у відкритий доступ, але чекала дозволу від спонсорів та партнерів клубу.

Юрій Запісоцький обраний в комітет УЄФА