УКР РУС

ФФУ пояснила відсутність російських легіонерів у заявці збірної України U-21

23 березня 2016 Читать на русском

Хавбек "Уфи" Олександр Зінченко, півзахисник краснодарської "Кубані" Ігор Жураховський, а також форварди донецького "Шахтаря" Андрій Борячук і Олександр Зубков не полетіли на товариський матч до Австрії, оскільки підхопили вірусну інфекцію.

В Зубкова симптоми застуди проявилися найменше, тому, на думку лікарів, він встигне одужати до товариських матчів проти однолітків з Австрії та Грузії.

Інші ж футболісти залишилися в Києві під наглядом медиків, однак Зінченко попросив відпустити його раніше, оскільки його клуб вирушає на збори.

Замість вищезазначених футболістів зі складу збірної U-20 були викликані 3 гравці: Денис Арендарук, Максим Третьяков та Амбросій Чачуа. Однак через ушкодження у контрольному поєдинку зі збірною Англії С Чачуа не зможе допомогти старшим партнерам, натомість Арендарук і Третьяков вже вирушили до Австрії.

Додамо, що Олександр Головко своєю чергою зазначив, що Зінченко, Борячук, Жураховський і Зубков знадобляться команді у травні під час відбіркових матчів до Євро-2017.

24 березня Україна U-21 зустрінеться з однолітками з Австрії, а 28 числа "синьо-жовті" проведуть спаринг з Грузією.

Зінченко приїхав в збірну України, а йому сказали, що він не викликаний, - гендир "Уфи"