УКР РУС

ФФУ поки не переобиратиме Конькова, Луческу наслідує Моурінью

26 листопада 2014 Читать на русском

Про українські та міжнародні футбольні справи традиційно розповідаємо в дайджесті.

Коньков залишається, поки що. Попри чутки питання про відставку президента федерації у порядку денному наступного засідання ФФУ немає. Відтак за дострокове припинення повноважень Анатолія Конькова делегати не голосуватимуть.

"Містер" переймає прийоми Жозе Моурінью. Троє футболістів "Шахтаря" - Кучер, Срна та Адріану, які знаходилися під загрозою дискваліфікації, отримали по жовтій картці у грі проти "Атлетіка". Відтак вони пропустять матч із "Порту", який нічого не вирішуватиме але зможуть зіграти у першому матчі 1/8 фіналу.

До Мілана без Канкави, Зозулі, Стрініча, Польового та Бартуловіча. "Дніпро" вилетів до Італії, де вже завтра проведе матч Ліги Європи проти "Інтера". Згадані ж футболісти допомогти партнерам з різних причин не зможуть.

Дебют відкладається ще на півроку. Томас Вермален, якого "Барселона" купила влітку у Арсенала за майже 20 мільйонів євро, ще не зіграв за каталонців ані матчу. Більше того, незабаром на бельгійця чекає операція на підколінному сухожиллі, відновлення після якої займе не менше 5-ти місяців.