УКР РУС

ФФУ погрожує "Арсеналу" через Заварова

10 листопада 2011 Читать на русском

"Канонірів" можуть виключити з Прем'єр-ліги за невиплату компенсації Заварову.

У четвер відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу (КДК ФФУ), на якому розглядалося невиконання ФК "Арсенал" (Київ) рішення Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Нагадаємо, суд задовольнив позов колишнього головного тренера київського "Арсеналу" Олександра Заварова до власника клубу Вадима Рабиновича. Суд визнав, що Заваров в січні 2010 р. був звільнений незаконно, і постановив виплатити йому компенсацію в $ 1 млн плюс відсотки (5%).

"Арсенал" повинен був розрахуватися до 2-го листопада. Віце-президент клубу Віктор Головко ще в жовтні сказав: "Якщо суд вирішив заплатити Заварову якусь суму, на наш превеликий жаль, у нас не буде іншого варіанту, будемо платити ..." Але нічого подібного не сталося.

КДК зобов'язав клуб розрахуватися з тренером до 21-го листопада. Якщо цього не відбудеться, федерація може застосувати санкції (від зняття очок до переведення у нижчі ліги).

Заваров на це відреагував так: "Це вже смішно. Є рішення суду - його треба виконувати. Але нерви вони мені вже не помотають - у перші два місяці вимотали. Я не сумую".