УКР РУС

"Фейєнорд" – МЮ. Ліга Європи, група А. Анонс

15 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє матч суперників луганської "Зорі" в Лізі Європи.

"Фейєнорд" – МЮ

15 вересня, 20:00. Роттердам, "де Куйп"

Головний арбітр: Хесус Мансано (Іспанія)

Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Фейєнорд" розпочав новий сезон в Ередивізі "фейєрично". Інакшого слова і не підбереш. Команда Джованні ван Бронкхорста в 5 стартових матчах набрала 15 очок. До стовідсоткових показників додається вражаюча різниця голів 15:2. "Фейєнорд" грає усі матчі майже однаковим складом, який діє дуже злагоджено і організовано. Щоправда, тільки зараз для роттердамців прийшов час серйозних поєдинків. У чемпіонаті першою перевіркою на міцність стане гостьова гра проти ПСВ, яка запланована на неділю. А вже сьогодні на "де Куйп" в рамках Ліги Європи завітає головний футбольний "інспектор" – Жозе Моурінью зі своїми підопічними.

Досвідчений капітан Дірк Кюйт веде команду за собою

Португальський тренер не звик чути перед матчем гімн ЛЄ, місце його команди у Лізі чемпіонів. Для фанів МЮ участь у цьому турнірі теж удар по носі, особливо зважаючи на "блакитних" сусідів, які виступають серед найкращих. Моурінью не цікаво змагатися зі слабшими, сеу Жозе тягне до іменитих суперників, але його гордість не дозволить легковажно ставитися навіть до матчів Ліги Європи.

МЮ застеріг фанатів не вдягати клубні кольори на матч проти "Фейєнорда"

У манчестерському дербі португальський тренер зробив декілька суперечливих рішень у стартовому складі, за які поплатився поразкою. Мхітарян та Лінгард не виправдали очікувань, і реакція була миттєвою:

Якщо ви спитаєте мене, чи зіграють ці двоє у четвер проти "Фейєнорда" в Лізі Європи, то я скажу "ні". Мені доведеться розраховувати на інших виконавців.

Однак пройшло вже достатньо часу, аби все обміркувати, провести відповідну роботу з командою і грунтовно підготувати її до сьогоднішнього протистояння.

Орієнтовні склади

"Фейєнорд": Джонс – Карсдорп, Боттегін, Конголо, Вауденберг – Ель-Ахмаді, Кюйт, Вільєна – Бергейс, Йоргенсен, Торнстра.

МЮ: Де Хеа – Валенсія, Байлі, Смоллінг, Блінд – Погба, Феллаїні – Мартіаль, Еррера, Решфорд – Руні.