УКР РУС

Фестиваль Мессі і Неймара. "Ельче" - "Барселона" - 0:6. ВІДЕО

24 січня 2015 Читать на русском

В 20 турі Прімери "Барселона" знищила "Ельче".

Від останньої зустрічі між цими командами пройшло зовсім небагато часу. Нещодавно команди грали в Кубку Іспанії. Тоді каталонці не помітили жодного спротиву з боку суперника - 9:0 за підсумками двох матчів. Не мали "синьо-гранатові" проблем і в першому колі, перемігши "Ельче" 3:0. Сьогодні "Барселона" продовжила приємну для себе серію.

Каталонці вже звично для себе в цьому сезоні не форсують подій у матчах на виїзді. За перші півгодини гри можна відзначити удар Хаві зі штрафного та класний пас Мессі на Неймара, який у підсумку не влучив по м'ячу. Не гірші були моменти й у "Ельче". Один Фажр двічі турбував Браво. Та довго господарі так і не протрималися. На 36 хвилині "синьо-гранатові" забили зі штрафного - Піке прийняв м'яч і з правої пробив - м'яч після рикошету влетів у ворота.

На початку другого тайму каталонці практично вбили інтригу. Неймар заробив пенальті, а Мессі його реалізував. Остаточно все стало зрозуміло на 69 хвилині. Мессі вивів Неймара на ударну позицію і той в один дотик переграв голкіпера. Минуло всього 2 хвилини, як аргентинець з бразильцем організували четвертий гол. Мессі знову виступив у ролі асистента, а Неймар в подібному стилі, як під час попереднього взяття воріт, зробив рахунок 4:0. За дві хвилини до закінчення основного часу Мессі оформив дубль. Бартра асистував, Ліонель прийняв м'яч, обробив і пробив у дальній кут - 0:5. Ще більш непристойним рахунок вирішив зробити Педро, який на 93 хвилині забив у ворота "Ельче" шостий м'яч.

"Ельче" - "Барселона" - 0:6

Голи: Піке, 36, Мессі, 55 (пен.), 88, Неймар, 69, 71, Педро, 90+3