УКР РУС

Фещук: Може, "Рух" хоче мене підписати, однак поки я не готовий

8 лютого 2016 Читать на русском

Український нападник Максим Фещук прокоментував інформацію про те, що він продовжить кар'єру в аматорському ФК "Рух" з міста Винники Львівської області.

"Контракт з "Рухом"? Це просто аматорська команда, в якій я підтримую форму. Я граю за Винники на меморіалі Юста, проте граю і за інші команди на цьому ж турнірі. Тобто інформація, що я переходжу у Винники, не відповідає дійсності. Зараз я в пошуках нової команди. Хоча "Руху" я дуже вдячний, що у мене є можливість підтримувати з ними форму.

У Винників свої завдання, але питання про те, щоб я зараз там грав, не ставиться. Може, "Рух" і хоче підписати зі мною контракт і навіть робить певні пропозиції, але поки я не готовий погодитися.

Насправді ж, дуже складно знайти щось хороше, однак я вірю, що з'явиться такий варіант. Тому поки навіть не хочу розглядати "Рух". Якби не вірив, що такий варіант з'явиться, то вже домовився б з Винниками. У клубу в планах зараз грати на область, потім виграти Другу лігу, виграти Першу - за словами президента, в них дуже серйозні плани", - розповів Фещук.

Нагадаємо, напередодні українські ЗМІ повідомили, що Фещук став гравцем винниківського "Руха".

Додамо, що останнім клубом Максима був казахський "Шахтар".

Читайте також:
Фещук і Федорів тренуються з "Рухом", але шукають собі клуби, - Роман Гданський