УКР РУС

Фернандінью зіграє за збірну Бразилії

28 лютого 2012 Читать на русском

До домашнього Мундіалю на збірну Бразилії чекає суттєве оновлення складу, цього вже не приховує головний наставник пентакампеонів Ману Менезеш.

Показати, на що здатні без Кака, Пату, Робінью і Майкона, чарівники м’яча зможуть вже сьогодні ввечері в товариській грі проти збірної Боснії та Герцеговини.

“Команда, яка гратиме на Олімпійських іграх, складатиметься в тому числі із гравців, які виступатимуть на чемпіонаті світу. Це дуже важлива стадія нашої підготовки. Дехто вважає виступ на Олімпіаді певним зобов’язанням. Та я не сумніваюсь, що цей турнір - важлива частина моєї роботи, особливо з огляду на майбутнє”, - каже головний тренер збірної Бразилії Ману Менезеш.

Олімпійські ігри бразильці, до слова, не вигравали ще жодного разу і не робитимуть великої трагедії, якщо цього не станеться і в Лондоні. Олімпійський турнір - не іспит, а радше можливість для молоді показати себе з найкращого боку. Для когось це вже пройдений етап.

“Зараз я повинен бути максимально сконцентрованим, адже не маю настільки багато досвіду. Я отримав шанс зіграти на національну збірну, і не має значення - чи це товариська гра, чи Олімпійські ігри”, - каже гравець національної збірної Бразилії Неймар.

Для участі в іграх чотириріччя уже застарий лідер донецького "Шахтаря" Фернандінью, а от до національної дружини хавбека викликають регулярного. Товариська гра, яка відбудеться сьогодні у Санкт-Галлені, - не виняток.